Jobba hos oss

Vi söker fler medarbetare, detaljerad beskrivning av tjänsterna finner du längre ned i textmassan.

  • Till Luleå söker vi erfarna byggnadsingenjörer / projekteringsledare.
  • Till Umeå söker vi erfarna byggnadsingenjörer / projekteringsledare.
  • Till Piteå söker vi erfarna byggnadsingenjörer / projekteringsledare.

Om oss
Vårt företag består för närvarande av drygt 50 personer sammansatta av arkitekter, byggnadsingenjörer, byggprojektledare, stadsbyggnadskompetens samt ekonomer vilket innebär att vi kan ta ett helhetsåtagande för både mindre och stora komplexa uppdrag allt från tidiga skisser till färdigprojektering vidare till byggledning och besiktning. Vi knyter till oss de kompetenser vi eventuellt inte själva har via samarbete med underkonsulter. 

 Vi har gedigen erfarenhet av uppdrag med tyngdpunkt i offentliga byggnader men vi arbetar också mycket med privata beställare. Exempel är uppdrag inom handel, gallerior / köpcentrum, hotell, resecentrum, skolor, försvaret, flygplatser, sport-, idrotts- och eventarenor, vård- och omsorg, turism samt kontor och bostäder i olika former.

Av våra medarbetare återfinns ca hälften på huvudkontoret i Luleå och övriga ganska jämnt fördelade på övriga kontor i Piteå, Umeå och Stockholm


TJÄNSTERNA SOM :
Handläggande alt. uppdragsansvarig Byggnadsingenjör
Vi söker nu medarbetare till våra kontor i Luleå alternativt Piteå och Umeå.

Kompetens / Kvalifikationer
Vi söker dig som har 3 års erfarenhet eller mer i rollen som handläggande eller uppdragsanvarig Byggnadsingenjör. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arkitektkontor eller konsultföretag och ett etablerat nätverk i branschen.

Du har förståelse och kunskap om hur god arkitektur och hållbara lösningar länkas samman med krav och intressen från samhälle, kund och brukare. Vi tror att du i samarbete med våra arkitekter och byggnadsingenjörer vill vara delaktig i att gestalta och lösa byggnader från helhet till detalj.

Du har en högskoleingenjörsutbildning eller gymnasial 4-årig byggnadsingenjörs-utbildning i grunden och är van vid att arbeta med Revit eller Archicad samt Office-paketet. Vi samarbetar mycket i team och det ställer krav på att du är lyhörd, samarbetsvillig och öppen för nya idéer. Du behöver även kunna svenska språket, såväl i tal som i skrift. Om du har erfarenhet av BIM- samordning och eller beskrivningsarbete är det meriterande, men inget krav.

Vi värdesätter goda ledaregenskaper som bland annat handlar om förmågan att skapa och bygga goda relationer med såväl kunder som med kollegor och samarbetspartners. Erfarenhet från att självständigt driva och leda projekteringsuppdrag samt har erfarenhet av att leda och fördela arbete är viktigt.

Med andra ord är ditt ansvar att säkra uppdragets kvalité, leverans i tid, uppdrags-ekonomi samt att upprätthålla en god kundrelation. Du kommer att vara ett av våra viktiga ansikten utåt.
I din roll som lagspelare trivs du med att dela med dig av din kunskap samt att skapa goda förutsättningar för andra att utvecklas. I såväl stora som små uppdrag är engagemang, rätt kvalitet samt leverans i tid våra ledord. 

Vi erbjuder
En intressant roll på ett av Sveriges äldsta arkitektkontor med ca 50 medarbetare på kontoren i Luleå, Piteå, Umeå och Stockholm. Vi ingår sedan en tid i Tengbomgruppen med drygt 500 medarbetare. Hos oss får du möjlighet att ta eget ansvar, arbeta och utvecklas i en kreativ miljö.  

Hos oss har du som medarbetare stor frihet att påverka din egen utveckling. Vår kultur bygger på korta beslutsvägar, öppenhet och omtanke och ger dig samtidigt uppbackningen du behöver för att växa. Här uppmuntrar vi dig att ha och ta kundkontakter. Vi anser oss har högt i tak, har trevligt tillsammans och sitter i nyrenoverade lokaler.

Vi har en medveten strategi att samverka mellan våra kontor. Om du känner dig bekväm med det kan det innebära att du får möjlighet att arbeta med uppdrag på andra platser i landet.

Kontakt
Vill du ha mer information är du välkommen att kontakta:
Oskar Eriksson, Kontorschef Luleå. Tel 070 256 27 39 eller e-post
oskar.eriksson@maf-ark.se

Malin Almgren, Kontorschef Umeå. Tel 070 380 86 34 eller e-post
malin.almgren@maf-ark.se

Emma Johansson, TF Kontorschef Piteå. Tel 070 525 32 51 eller e-post
emma.johansson@maf-ark.se

Peter Häggmark, VD. Tel 070 342 58 04 eller e-post
peter.haggmark@maf-ark.se


Ansökan
Välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev. Skriv även in i ämnesraden vilket kontor (stad) du söker jobb på. 

Urvalet sker löpande, så välkommen med din ansökan snarast möjligt!

Du sänder din ansökan till: jobbansokan@maf-ark.se