Gå till navigation Gå till innehåll
Stina 2

Stina Vesterberg

Kontorschef Piteå, Arkitekt

Erfarenhet

Stina har läst Civilingenjör Arkitektur vid Luleå Tekniska Universitet med inriktning Rummet och kompletterande kurser inom hållbart byggande och stadsplanering. Hösten 2009 gjorde hon sin praktik på MAF i Luleå där arbetsuppgifterna bland annat bestod av utformningsförslag, idéskisser och visualisering i 3D. Stina anställdes 2011 som arkitekt på MAF i Piteå och tillträdde även som kontorschef i Piteå 2016. Hon arbetar med kontor, skolor, hotell, vård- och omsorgslokaler, privata villor och fritidshus samt färgsättningar och inredningsjobb. Stina arbetar gärna i nära samarbete med beställaren från ett tidigt skede med strategisk analys av verksamheten, för att optimera arbetsplatsens utformning vid såväl nybyggnad som ombyggnad. 

Stina arbetade som inredare och inköpare inom möbelbranschen i 6 år. Hon har även haft en egen enskild firma, i vilken hon ritat om- och tillbyggnader, nybyggnation av villor samt gjort inredningsjobb och färgsättningar åt privatpersoner. Till en början utförde hon hantverksjobben själv, med allt från tapetsering, möbelrenovering och sömnad till snickarjobb. 

Information

Stina har ett brinnande intresse för grön arkitektur och hållbar utveckling. Drömmen är att under sitt verksamma yrkesliv kunna bidra till ett mer hållbart samhälle, där vårt fantastiska djurliv och natur bevaras till kommande generationer.

Våra kontor

MAF Arkitektkontor Luleå

Storgatan 24
972 32 Luleå
Sverige

MAF Arkitektkontor Piteå

Prästgårdsgatan 40
941 32 Piteå
Sverige

MAF Arkitektkontor Umeå

Nygatan 19B
903 27 Umeå
Sverige

MAF Arkitektkontor Stockholm

Katarinavägen 15
116 45 Stockholm
Sverige